Solliciteren, hoe gaat dat bij CoolSafety?

Wat gaaf dat je bij ons wil solliciteren, maar we snappen het wel hoor! We krijgen veel reacties dus het kan soms even duren voordat je van ons hoort, maar we proberen dat binnen twee weken te doen. Logisch, want onze collega’s verdienen ook de beste collega’s dus we zetten alles wel goed op een rijtje. Stuur je wel een motivatie mee? Dan heb je echt een streepje voor, want er zijn genoeg sollicitanten die dat niet doen… De chef is leraar geweest, dus spelvouten: ik zou ze proberen te voorkomen…

Don’t call us, we call you…

Nou, dat klinkt wat onvriendelijk en we gebruiken ook wel eens e-mail hoor. Maar mochten er nog vragen zijn vanuit ons voor verdiepende motivatie/toelichting, een afspraak of voor andere vragen dan nemen we contact met je op. Ook voor een kennismakingsgesprek. Het eerste kennismakingsgesprek duurt 45 minuten dus dat plannen we ook in.

Tip: we adviseren geen stropdas

Het eerste gesprek is een kennismakingsgesprek in Leusden. Je zit met een of twee collega’s waar je ook eventueel mee zou gaan werken. Wees jezelf. Er werken bij ons echte mensen en die vinden het ook spannend om de juiste collega te vinden en een goed advies te geven aan het management. Er zijn natuurlijk veel zaken belangerijk tijdens een kennismaking zoals ‘de klik’, professionaliteit en enthousiasme en hoe goed je bent voorbereid. Per slot van rekening willen we lang met elkaar werken toch?

Tweede gesprek

Het kan even duren, maar als het matched, dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek. In dit gesprek van maximaal 60 minuten zit je met minimaal 1 manager en zullen we dieper ingaan op bepaalde zaken en krijg je bijvoorbeeld cases voorgelegd. Hoe zou je reageren op een situatie, wat zou je aanpak zijn of wat kunnen we van je verwachten wanneer er iets bijzonders moet gebeuren? In dit gesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk alweer over jou. Tja, en aangezien je weer met 1 of 2 andere collega’s zit zul je wellicht een aantal dezelfde vragen krijgen. Get over it…

Let’s go

Wanneer we je twee keer hebben gesproken hebben we een goed beeld van je. Bij onze meer strategische functies zou je nog een laatste, derde gesprek kunnen krijgen in Uden om nog dieper in te gaan op je ervaring op het gebied van commercie of marketing. Maar als het matched, dan doen we je graag een aanbod met een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ook krijg je dan het personeelsreglement opgestuurd. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je alle gegevens ingevuld en het contract getekend? Dan heten we je welkom bij CoolSafety en wensen we je veel succes met je carriere! It’s going to be worth it!