Zo zijn wij. Coolsafety

Laten we ons eerst even aan je voorstellen. Wij zijn CoolSafety. Een jong team, maar met een gezonde dosis ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Roep dus gerust onze hulp in als je advies wilt over de aankoop of het gebruik van veiligheidsproducten. Midden in de nacht wordt iets minder gewaardeerd, maar we zijn wel bijna de klok rond bereikbaar. Iedere werkdag, van 08:00 tot 21:00 geven we met alle liefde en plezier antwoorden op jouw vragen. Zo zijn wij. CoolSafety.

WAT DOEN WE EIGENLIJK?

Op zoek naar een bullet-proof laptoptas?
Jazeker, die bestaat. Maar dan moeten klanten even verder zoeken. Wij verkopen namelijk alleen zinvolle producten die klanten helpen om veilig, comfortabel en efficiënt te werk te gaan. Van veiligheidsschoenen tot oorkappen en van adembescherming tot disposable overalls. We zorgen ervoor dat iedereen van top tot teen beschermd is. Of niet. Want we raden geen producten aan die onze klanten helemaal niet nodig hebben. Een eerlijk advies waar je op kunt vertrouwen dus. Zelfs als we geen blauwe ogen hebben.

Zo zijn wij

Ongeloofwaardig eerlijk

Moeilijk te geloven heh? Een leverancier die er niet op uit is je zo veel mogelijk producten te verkopen, of je het nu echt nodig hebt of niet. Toch is het zo. Waarom? Uit liefdadigheid? Nee hoor. We willen gewoon graag dat jij tevreden bent. Want eerlijk is eerlijk; wij hebben er meer aan als je klant blijft.

Ervaring zonder rimpels

Een jong team. Ik hoor je al denken: “een onervaren team dus…”. Maar nee hoor, niets is minder waar. Samen hebben we 60 jaar ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid. Wil je onze kennis testen? Kom maar op, we gaan de uitdaging graag met je aan. En weten we het even niet? Dan geven we dat ook eerlijk toe en gaan voor jou op onderzoek uit tot we het juiste antwoord wél hebben gevonden.

Verandering bestendig

De markt verandert continue. Jij zit niet stil. Wij dus ook niet. Iedere dag zijn we op zoek naar zinvolle producten die ons ruime assortiment nog meer kunnen verrijken. Altijd met in ons achterhoofd de vraag: ‘ biedt dit product écht een meerwaarde voor onze klant?’. Want een veiligheidsbril met ruitenwissers….die ga je bij ons niet vinden. Mist u iets of heb je suggesties? Geef het gerust door!

Veiligheid voorop

Natuurlijk is snel en gemakkelijk bestellen fijn. Maar nog belangrijker is toch jouw veiligheid. Ervoor zorgen dat je iedere dag veilig aan het werk kunt, daar staan wij voor. Twijfel je over het type gehoorbescherming dat je nodig hebt of over de juiste handschoen? Ga niet gokken, ienemienemutte doen of op de mooiste kleur af. Neem geen risico’s en vraag het even aan onze specialisten, zij adviseren graag. Kortom: check je benodigdheden, ga even langs CoolSafety.nl en ga ervoor!