Onze gezelligheid

CoolSafety is een professionele organisatie. Wij geven de allerhoogste prio aan KWALITEIT, VEILIGHEID en DUURZAAMHEID. Elke klant die daarnaar op zoek is, mag erop rekenen dat ‘ie bij ons aan het goede adres is. En iedereen die bij ons werkt, werkt voor die missie. Inhoudelijk mag je dus rekenen op een baan die SPANNEND, UITDAGEND en ELKE DAG ANDERS is. Bij ons maak jij daadwerkelijk HET VERSCHIL. Best serieus, of niet dan? Zeker. Wij zijn geen bedrijf om mee te sollen. Maar dat betekent niet dat we niet weten wat LOL MAKEN inhoudt!

Tradities

Een aantal van die pretmomenten zijn inmiddels stevig geworteld in de CoolSafety-cultuur. Zo komt elk jaar de Gekke Kersttruiendag terug - mét prijs voor de beste outfit, natuurlijk. Verder gaan we elke winter schaatsen, en is er ’s zomers altijd wel een barbecue bij iemand thuis. En ben je jarig? Dan moet je op de foto met je traktatie en met een oranje plaksnor op je snoet. Ik geloof niet dat iemand nog weet hoe díé traditie precies is ontstaan, maar het is één van de beste!


Break Out Run

Elk jaar doet een deel van het CoolSafety-team mee aan de Break Out Run in Uden. Een te gekke ervaring, veel lol (vooral achteraf, natuurlijk) en voor een aantal van ons een behoorlijke fysieke uitdaging. Partners horen ook een beetje bij het team en doen dan ook vaak mee. 

Voor veel van ons is de Break Out Run een goede reden om een jaar keihard te trainen en zo gezond de finish te halen. Let’s Break Out!

OP WERKBEZOEK

CoolSafety werkt nauw samen met partnerbedrijven en concullega’s in bijna alle landen van Europa. En die moeten soms natuurlijk bezocht worden. Om van elkaar te leren, samen te brainstormen over spannende toekomstplannen én om te proosten op de gezamenlijke successen. In 2018 waren we bijvoorbeeld in het Zweedse Höör, bij een fabriek die gehoorbescherming maakt. Een interessant bezoek, dat we afsloten in de kroegen van Malmö. Skål!TEAMBUILDINGS

Op werkbezoek kan natuurlijk niet altijd iedereen mee. Daarom zorgen we dat we ook regelmatig iets ondernemen met het team als geheel. Een soort familiedag. Zoals die keer dat we met z’n allen een mega-schilderij creëerden. Ieder maakte, onder leiding van een professional, z’n eigen zelfportret, en samen vormden die kunstwerkjes een groot portret van CoolSafety. Awesome, of niet?

Praag

En hebben we het écht goed gedaan, tja, dan moeten we het natuurlijk écht goed vieren. Zoals in 2019. Een geweldig jaar met z'n allen afgesloten met een weekendje in Praag. Er werd gewerkt, natuurlijk: inspiratiesessies, presentaties en heel veel brainstormen. Voorbereiden op weer een mooier jaar en nog beter vlammen. Maar vlammen deden we vooral ’s avonds ook in Praag. We like to work, to earn, to party!BEACHVOLLEY en BORREL

Ook jaarlijks gaan we op stap naar de Beach Volley Borrel in Uden. Een heuse happening, volledig verzorgd met veel gelach en lekker eten. Dit hoogtepuntje wordt elk jaar verzorgd door ons moederbedrijf, Wiltec, en is dus een prachtige manier om nog meer collega's te spreken die je door het jaar heen weinig tegenkomt. Gelukkig hebben we pas één keer slecht weer gehad in de laatste zeven jaar…


Voetjes los

Want soms, wanneer we echt uitgedaagd worden... dan veroveren we de dansvloer en zijn we er niet vanaf te slaan. Zo ook op het fantastische bedrijfsfeest bij het 25 jaar bestaan. Wat wil je ook: met Mental Theo en Miss Montreal kan het toch alleen maar een feestje worden… Kan je nagaan wat ons 30-jarig jubileum gaat brengen. Ben jij er dan bij?VRIJMIBO

Nu even niet, natuurlijk, (soms digitaal, maar is toch minder leuk) maar in ‘normalere’ tijden is er bijna elke week wel een VRIJMIBO. Met pilsjes, ping-pong, playstation en ander plezier. Soms georganiseerd, maar soms wordt ook gewoon de koelkast opengetrokken. Onderschat trouwens ook vooral niet onze DIMILOE’s (dinsdagmiddagloempia’s). Want ja, natuurlijk smaakt succes het beste met het weekend voor de deur, maar dat betekent niet dat je doordeweeks niks mag vieren.

Jaja... uit de oude doos

Dat vieren, dat doen we al vanaf het begin! De oprichters van het bedrijf, Marnix van Rijn en Joost Rust, begonnen met een feestje (in de Curtis te Amersfoort is ons bedrijf 'bedacht') en zijn eigenlijk nooit gestopt. Nou ja, Marnix is helaas wel gestopt bij CoolSafety, maar ook dat afscheid hebben we groots gevierd met een ware limo, vette activiteiten en... Nee. Sommige dingen die happen at CoolSafety, stay at CoolSafety. Je moet het gewoon zelf komen meemaken.