Onze chef vertelt...

Wij zijn er voor heel Nederland die slimmer aan de slag wil. Elke dag weer op alle mogelijke manieren. Vanuit onze achtergrond willen we medewerkers veiliger, completer en beter aan het werk laten gaan én houden. Met producten, tools, adviezen en service die het verschil maken.

Wij zijn er voor ‘de overtreffende trap’. Omdat ‘goed’ niet meer ‘goed genoeg’ is. We hebben betere producten, slimmere adviezen en een superstrakke service en levering waardoor we onze klanten werkelijk helpen verder te komen. In hun werk, op hun job en dat vooral beter én veiliger. Altijd en overal, op elk moment, voor elke klus. Wij willen hét merk zijn voor alles wat je nodig hebt om slimmer aan de slag te gaan. Niet alleen voor die ene klus vandaag of morgen. Maar élke dag opnieuw. Voor alle projecten die op stapel staan.

Dat doen we met de juiste veiligheidsproducten – van werkkleding tot persoonlijke beschermingsmiddelen en van beschermingsbrillen tot gehoorbescherming. Maar ook met kantoorartikelen, gereedschap, facilitaire producten en natuurlijk voor alles een keuzehulp en de juiste tips en adviezen. Met inspiratie hoe het anders, beter, slimmer en vooral veiliger kan… en moet! Niet alleen vanuit wetgeving, maar ook gedreven door innovatie en vooruitgang om morgen veiliger dan vandaag te maken. Wij zijn er voor alle werkenden in de bouw en industrie. Maar eigenlijk zijn we er voor heel werkend Nederland die slimmer én veiliger aan de slag wil. Toegankelijk, professioneel, en gefocussed op wat wij goed kunnen en onze klanten zoeken. Dat maakt CoolSafety de overtreffende trap in de dienstverlening in alles wat we te bieden hebben.

Dus, wil jij daar ook onderdeel van zijn, laat het ons weten!

Joost Rust