Collega bob vertelt

Ik ben vanaf april 2020 werkzaam bij de club en je merkt vanaf dag één, dat binnen CoolSafety je veel vrijheid krijgt en initiatief tonen absoluut gestimuleerd wordt. Een ideale plek voor mensen met ambitie, die houden van veel eigen verantwoordelijkheid.

Als Marketing Manager ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op de afdeling. Hier zijn we dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met welke vorm van communicatie dan ook. Samen hebben we als ultiem doel om heel Nederland beter en slimmer te laten werken en is hierbij ons uitgangspunt: het inzetten op een maximaal mogelijk bereik, het vergoten van het marktaandeel, het contact maken en onderhouden met onze klanten en meerwaarde voor hen creëren. En dat allemaal via “praatjes & plaatjes”.

Wat ik erg prettig vind, is dat ik het vertrouwen krijg de strategie te bedenken, maar ook gewoon praktisch ermee aan de slag kan met de collega’s. Ik krijg veel ruimte om mijn visie op branding en communicatie te laten zien en hierover binnen het team kan sparren en samen optimaliseren.

De marketingafdeling omvat naast mijzelf 4 unieke en creatieve mensen, die met hun verschillende talenten er niet voor schromen nieuwe uitdagingen op te pakken en hun kennis en horizon te verbreden. Alles wat met communicatie te maken heeft verzorgen we. Of het nu om een e-mail of een verzenddoos gaat, een social media post, video of een complete 360 gaden media campagne gaat, we kunnen het in huis bedenken, creëren en realiseren. Daarbij durven we elkaar een spiegel voor te houden en te pushen elke dag een heel klein beetje beter te worden, niet alleen op zakelijk vlak.

De organisatie is klein en je voelt je er snel thuis. We werken agile en dagen elkaar uit. De ambities van CoolSafety en haar merken zijn hoog en het is dan ook geweldig om mee te mogen werken aan de doorontwikkeling van het bedrijf en de ambitie om werkend Nederland volledig te ontzorgen.