Stage Communicatie en Multimediadesign (CMD)

Op zoek naar een unieke stageplek voor een HBO stage communication en multimedia design? Wij hebben voor jou een fantastische stage waar je uitgebreid de gelegenheid krijgt om veel te leren en je grafisch talent snel kunt passen. 

CoolSafety is een snelgroeiende en dynamische organsiatie. De afgelopen jaren zijn we toonaangevend geworden in het online verkopen van persoonlijke beschermingsmiddelen via twintig websites in Nederland en ons multi-store platform is ondertussen ook uitgerold naar Frankrijk. Voor ondersteuning van het management zijn we op zoek naar een gedreven collega. Kom ons maar vertellen hoe jij het verschil gaat maken voor CoolSafety. Wij bieden je een kans in het bedrijf van de toekomst! Wij zoeken voor onze marketingafdeling een enthousiaste stagiaire die ervaring heeft met het ontwerpen van digitale media met als belangrijkste focus: online video en animaties

 

Bij ons kan je dagelijks aan de slag met alles op het gebied van digitale media. Er is veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. In overleg met jou kunnen we diverse werkzaamheden bepalen, inclusief je eigen opdracht. 
Denk bijvoorbeeld aan:
Het ontwerpen en/of het verbeteren van video en animaties 
Het optimaliseren van een succesvolle webshop
Effectieve elektronische nieuwsbrieven ontwerpen
Natuurlijk je eigen opdracht en overige grafische taken

Jouw kwaliteiten

Een gezonde dosis leergierigheid 
Opleiding en ervaring in digitaal ontwerpen
Jij weet wat klanten blij maakt
Obsessie voor grafische animatie en video
Je bent beschikbaar voor minimaal 5 maanden
Soort dienstverband: Stage HBO


Ben je geïnteresseerd? Stuur je sollicitatie met CV en sollicitatiebrief naar imane @ coolsafety . nl. Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op met Imane Maachi van CoolSafety, telefoonnummer 033-3030801.