Online Marketeer (fulltime)

Klantervaring en commerciële slagkracht zijn bepalend voor het succes van CoolSafety. Als Marketeer ontwerp je samen met het management de marketingstrategie. Je coördineert alle acties ter ondersteuning van je commerciële collega’s en je mag zelf ook lekker uitvoerend bezig zijn.

Wat mag je doen?

Email Marketing & Automation

Onze klanten willen de juiste informatie op het juiste moment krijgen. Dat ga jij, samen met de Sales-afdeling, regelen. Een prachtige uitdaging waar jij het verschil in kan maken!

Analyseren online activiteiten

Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn proberen we te doorgronden wat ze doen en wat wij in dat proces kunnen verbeteren. Daarvoor zul je heel veel data moeten analyseren. Kun jij dat aan?

Online Vindbaarheid (SEO & SEA)

We moeten natuurlijk wel laten zien dat we pretty cool zijn. Dat kan alleen maar als we goed gevonden worden. Daar heb jij een hele grote rol in: jij zorgt dat je met alles wat je tot je beschikking hebt het hoogste rendement haalt.

Ondersteuning verkoop

Bij ons staat samenwerken voorop. Door samen te werken met je collega’s van onder andere de Sales-afdeling, bedenken we de leukste ideeën en projecten en wordt je werk iedere dag een plezier om naartoe te gaan.

Online communicatie

Jij zorgt samen met de Marketing-afdeling dat onze communicatie consequent is en dat onze klanten ons waarderen. Jij laat zien wat wij zijn: Ongeloofwaardig Eerlijk.

Samen mooie dingen bereiken

Heel veel uitdagend werk doen, met leuke collega’s om je heen, en samen iets bereiken! Ja,hier kun je zelf het verschil maken. Kom je een keer kijken?

WAT HEBBEN WIJ?

FIJNE KLANTEN

145.000

WEBSHOPS

55

FIJNE COLLEGA'S

11

PRODUCTEN

6500

WAT HEB JIJ?

  • HBO / HBO+ diploma op het vlak van Marketing en commercie,
  • 2 à 6 jaar relevante werkervaring,
  • Kennis van en ervaring met relevante software
  • Ervaring met Google Analytics/AdWords en Shopping is een pré,
  • Secuur, accuraat en gestructureerd,
  • Dynamisch, energiek en daadkrachtig, met sterk gevoel voor commercie,
  • Klantvriendelijk, behulpzaam en servicegericht,
  • Ondernemersmentaliteit met visie.

Solliciteer