Integratie Specialist

Jij zorgt voor ontwikkeling!
Ga jij ons mooie bedrijf verbeteren met slimme IT?
Bouw jij graag bruggen tussen digitale systemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

WIE ZIJN WIJ?

Laten we ons eerst even aan je voorstellen. Wij zijn CoolSafety, een dynamisch en compact bedrijf (16 collega’s) met een gezonde dosis ervaring in persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheid.
Wij verkopen producten die je helpen om veilig, comfortabel en efficiënt te werk te gaan. Van veiligheidsschoenen tot oorkappen en van adembescherming tot disposable overalls.
We zorgen ervoor dat iedereen van top tot teen beschermd is.

Het gaat goed met CoolSafety!
Zo goed dat we een nieuw merk gaan introduceren. Met dit merk creëren we een plek waar we werkend Nederland, en later ook Europa, volledig zullen ontzorgen.
We gaan de markt op zijn kop zetten met nieuwe innovatieve proposities en meer. De plannen zijn ambitieus, daarom hebben we ook een investeerder aangetrokken.
Hoe dit allemaal zit vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek.

WAT GA JE DOEN?

Als integratie specialist ben jij verantwoordelijk voor de integraties tussen de verschillende systemen en ook de koppelingen vanuit klanten en leveranciers.
Jij hebt zin om jouw kennis te delen met de afdeling IT en samen met hen de communicatie en gegevens uitwisselingen tussen de diverse systemen te bouwen en te onderhouden.

Je krijgt een gevarieerd takenpakket met verschillende verantwoordelijkheden.
Het ene moment ben je bezig met het bijhouden en het verbeteren van bestaande koppelingen, het andere moment bedenk en bouw je nieuwe integraties om processen verder te automatiseren.
Dit kunnen interne processen zijn die binnen de organisatie leven, maar het kunnen ook processen zijn die tussen de klant en/of leverancier en ons bestaan.
Je pakt het voortouw in het opstellen van de benodigde requirements voordat je daadwerkelijk kunt gaan bouwen.
Je begeleidt en beheerst dit proces van begin tot eind.
Je communiceert met verschillende lagen in de organisatie, als ook met klanten en leveranciers.
Je bent onderdeel van het IT team en rapporteert direct aan de IT manager.

WAT HEB JIJ?

  • Je hebt mbo/hbo werk- en denkniveau.
    Je beschikt over een afgeronde (technische) informatica opleiding en heb je relevante werkervaring met IT integratie vraagstukken.
  • Kennis van en ervaring met data-integratietools, standaarden en protocollen zoals XML, EDI, SOAP, REST, API, JSON, UBL, Mircoservices architecture, etc.
  • Kennis van SQL
  • Je hebt ervaring met de werking van een Enterprise Service Bus (ESB) binnen een applicatie architectuur. Kennis op het gebied van integratie met de volgende platformen is een pre: Salesforce, Intershop, Stibo Step, Unit4 Agresso Wholesale, Docparser, Open Cart, Dovetail.
  •  Je hebt een agile instelling (ervaring met agile werken is een pré), een grote mate van zelfstandigheid maar bent ook een teamplayer. Je bent ondernemend en je bent gedreven.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je meer dan een baan. Wij bieden groei en ontwikkeling. Want als we jou laten groeien, kunnen we onze klanten laten groeien en kunnen wij groeien.
En daar gaan we voor, met een jong, professioneel, ambitieus en informeel team.
Daarbij zijn goede primaire en secundaire voorwaarden, flexibiliteit, trainingskansen, gezondheid en een scherpe teamgeest onmisbaar. Hier maken we ons hard voor met onze talent ontwikkelprogramma’s en vitaliteits- en gezondheidsprogramma’s.

Bij ons kun je iedere dag een beetje beter worden, in een goede werksfeer!

Solliciteer