Content manager (16 uur)

CoolSafety wil zichzelf dolgraag aan de wereld laten zien en we moeten onze coolheid dan ook in ál onze communicatiekanalen duidelijk maken. Daar kom jij in het spel! Als Content Manager zorg je ervoor dat onze website er – qua inhoud – spik en span uit ziet. Je voegt nieuwe producten toe, pleegt onderhoud aan alles wat er nu al op de site staat en presenteert het geheel zo interessant mogelijk aan ons publiek. Best een uitdaging, hoor, om van een bouwhelm wat spannends te maken!

Wat mag je doen?

Productmanagement

Er moeten dagelijks nieuwe producten worden toegevoegd aan de site. Daarnaast hebben de bestaande producten regelmatig aanpassingen nodig. Alles van prijsbepaling tot verkooppraatje: het is jouw taak!

Onderhoud van de website

Ook overig onderhoud aan de website valt onder jouw baan. Niet op gebied van techniek, daar hebben we Marcel de IT’er voor, maar als we bijvoorbeeld een informatiepagina willen vullen of een nieuwe fotoreportage online willen hebben, dan ben jij degene die we roepen.

Ondersteuning Marketingteam

Tenslotte zal je gaan functioneren als onderdeel van het Marketing/Communicatie-team, en dat betekent dat je ook bij die werkzaamheden regelmatig ondersteuning zal gaan bieden. Je moet dan bijvoorbeeld werken aan onze online vindbaarheid of je post iets op één van onze social media-kanalen.

WAT HEBBEN WIJ?

FIJNE KLANTEN

145.000

WEBSHOPS

55

FIJNE COLLEGA'S

11

PRODUCTEN

6500

WAT HEB JIJ?

  • MBO+/HBO werk- en denkniveau
  • Groot talent voor de Nederlandse taal
  • Een foutloze spelling
  • 16 uur per week tijd
  • Sterke affiniteit met internet
  • Kennis van Content Management Systemen of grafische software (is een pré)
  • Een woonplek in de buurt van Amersfoort of Leusden

Solliciteer